Umidificator de masina cu ultrasunete USB difuzor de arome 300ml SO


Umidificator de masina cu ultrasunete USB difuzor de arome 300ml SO

Umidificator de masina cu ultrasunete USB difuzor de arome 300ml SO
Nume produs: Umidificator cu aromaterapie Dimensiune produs: 155*70mm Intrare nominală: DC5.0V/1.0A Curent de lucru: 270-300mA putere: 3W Capacitate baterie: 900 mA (versiunea cu baterie) Capacitate rezervor de apă: 300ml Două moduri de pulverizare: Mod pulverizare continuă/Mod pulverizare intermitentă Trei moduri de parfum: Mod Mod parfum inteligent, mod parfum usor si mod parfum puternic Volum de pulverizare: 30-50 ml/h Oprire temporizată: 4 ore (mod pulverizare continuă)/8 ore (mod pulverizare intermitentă) Instructiuni de operare 1, Functie de pulverizare: porniti sursa de alimentare si după ce miezul interior de bumbac absorbant al produsului a absorbit complet apa, apăsati scurt butonul din stânga pentru prima dată pentru a deschide modul de pulverizare continuă + Modul de pulverizare inteligent + Modul de lanternă de curse colorat ; apăsati din nou scurt pentru a porni modul de pulverizare intermitentă; Apăsati scurt din nou pentru a opri dispozitivul. 2. Functia de tămâie: Apăsati scurt butonul din dreapta pentru a activa modul de lumină parfum; apăsati scurt din nou pentru a activa modul parfumat si parfumat; Apăsati scurt din nou pentru a dezactiva functia de parfum. 3. Functia de pornire si oprire la bord: Când masina este pornită, apăsati lung butonul din dreapta timp de 1,5 secunde si ledul verde se va aprinde pentru a activa functia de pornire si oprire la bord. În acest mod, aparatul va intra în modul de asteptare dacă nu există nicio vibratie în decurs de sapte minute. Când vibratia este simtită din nou, modul smart spray + parfum va porni automat. Patru ore este un ciclu. După patru ore, masina va iesi automat din modul de pornire-oprire la bord si se va opri. Descriere Nu doar un accesoriu normal pentru masina dvs., acest difuzor inteligent are un sistem inteligent de detectare care porneste si opreste automat procesul de difuzie pe baza vibratiilor vehiculului. Aceasta înseamnă că nu este irosită sau vărsată energie în timpul conducerii. Pur si simplu conectati-l la portul USB al masinii si lăsati-l să-si facă treaba! Dar asta nu este tot: acest difuzor are si o functie de lumină ambientală colorată care adaugă o notă de elegantă si relaxare interiorului masinii tale. Alegeti dintr-o varietate de culori vibrante pentru a se potrivi stării dvs. de spirit si pentru a crea atmosfera perfectă. Proiectat având în vedere confortul, acest difuzor este reîncărcabil, eliminând bătălia de a înlocui constant bateriile. De asemenea, are o functionare silentioasă, astfel încât să vă puteti bucura de un mediu linistit fără zgomote distractive.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!