Umidificator incarcare USB 3 in 1 cu proiector cer instelat pulverizare silentioasa 650ml Alb


Umidificator incarcare USB 3 in 1 cu proiector cer instelat pulverizare silentioasa 650ml Alb

Umidificator incarcare USB 3 in 1 cu proiector cer instelat pulverizare silentioasa 650ml Alb
1. Acest umidificator nu este doar un umidificator cu ultrasunete cu ceata rece, ci poate fi folosit si ca lampa de noptiera si proiector pentru cer instelat. Toate cele 3 functii pot fi operate separat sau in acelasi timp. Acesta este pentru ziua de nastere a bebelusului, a copilului sau a prietenului tau sau pentru Craciun Cadou grozav pentru festival. 2. Utilizarea spray-ului poate elimina electricitatea statica, reduce poluarea cu praf si fum din aer si poate proteja ochii si pielea, in special pentru camerele cu aer conditionat si camerele de incalzire. 3. Proiectie luminoasa fantastica: sase moduri de proiectie rotativa a luminii va vor aduce o experienta unica. 4. Ca umidificator, functioneaza in liniste deplina. Acest umidificator de dormitor durabil nu va bazait, fluiera sau trosni si emite in mod constant si eficient ceata linistitoare si racoroasa de care iti doresti. Dormi mai bine, respira mai bine, traieste mai bine! 5. Ca lampa de noptiera intr-o camera pentru bebelusi sau in camera copiilor, ofera o senzatie foarte confortabila si ii ajuta sa aiba un somn bun. Cele 6 tipuri de moduri de proiectie cu proiectie galaxie clara si colorata ofera copilului dumneavoastra in dormitorul sau. Multa distractie. Nume produs: umidificator cu proiectie cu un singur spray Curent de lucru: lumina aproximativ 900mA/spray aproximativ 400mA Tensiune de intrare: DC5V/2W Putere de lucru: lumina aproximativ 4,5 W/spray aproximativ 2 W Capacitate baterie: 2000mAh (18650) Capacitate rezervor de apa: 650 ml Volumul apei pulverizate: aproximativ 50 ml/h

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!