MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Umidificator si difuzor de aroma cu ultrasunete flacara semineu 3d usb 300ml KP 6007


Umidificator si difuzor de aroma cu ultrasunete flacara semineu 3d usb 300ml KP 6007

Umidificator si difuzor de aroma cu ultrasunete flacara semineu 3d usb 300ml KP 6007
Umidificatorul și difuzorul de aromă cu ultrasunete, modelul KP 6007, este un dispozitiv elegant și inovator care combină funcționalitatea cu designul estetic, oferind nu doar un aer mai curat și sănătos, ci și o atmosferă plăcută și relaxantă în orice încăpere. Cu un rezervor generos de 300 ml și un efect 3D de flacără de șemineu, acest umidificator aduce o notă de căldură și confort în casa ta. Este un produs unic si de înaltă calitate, corpul acestui dispozitiv este din plastic si rezistent la impact. Vaporizatorul rece are o greutate de 598 de grame, o capacitate a rezervorului de 300 ml si o putere de 6 volti. Caracteristici: buton de pornire a lămpii, temporizatoare de 2, 4 si 8 ore, precum si un buton pentru a schimba modul de flacara al dispozitivului. Sursa de alimentare a vaporizatorului este cu un cablu de tip C. Tip umidificator cu ultrasunete Sursa de alimentare: usb Putere: 6w Tensiune: 5v Material: ABS+PP Greutate brută unică: 598 g Dimensiuni: 210x110x148.5 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!