Uscator de par portabil Q F660 Culoare negru/mov


Uscator de par portabil Q F660 Culoare negru/mov

Uscator de par portabil Q F660 Culoare negru/mov
Alegerea unui uscator de par de calitate este esentiala, mai ales atunci cand este utilizat de cateva ori pe saptamana. Un uscator de par (feon) performant te va ajuta sa economisesti timp, va prelungi durata de viata a coafurii (tunsorii) preferate si va proteja sanatatea parului. 5 moduri, de la lent la rapid, rece la cald, puteti selecta unul care vi se potriveste. Cu carlig de cauciuc, poate fi depozitat pe pereti. Priza de reducere a prafului si a zgomotului, previne în mod eficient incurcarea părului, sigur de utilizat. Capac spate detasabil, usor de curatat. Potrivit pentru uscarea zilnică a părului si coafarea părului. Dimensiunea compactă este convenabilă pentru călătorie si depozitare. Cu ioni negativi pentru reducerea electrizarii parului.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!