MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Uscator de rufe pliabil cu 3 etaje si 24 carlige SweetBaby


Uscator de rufe pliabil cu 3 etaje si 24 carlige SweetBaby

Uscator de rufe pliabil cu 3 etaje si 24 carlige SweetBaby
Uscatorul de rufe pliabil SweetBaby este o solutie excelenta pentru uscarea rufelor in spatii mici. Cu o inaltime de 170 cm, poate usca o cantitate mare de rufe, iar structura pliabila il face usor de depozitat atunci cand nu este folosit. Uscatorul are trei etaje, iar cel de sus un set de 24 carlige. Aceasta ofera o varietate de optiuni de uscare pentru diferite tipuri de rufe. Avantaje: Uscare rapida si eficienta Structura pliabila pentru depozitare usoara Trei etaje cu carlige pentru o varietate de optiuni de uscare Usor de asamblat si utilizat Design modern si elegant Uscatorul de rufe pliabil SweetBaby este o optiune excelenta pentru familiile cu spatiu limitat. Este usor de folosit si depozitat, iar designul modern il face o solutie atractiva pentru orice locuinta. Specificatii: Inaltime: 170 cm Latime: 80 cm Greutate: 3 kg Material: Metal Culoare: Alb Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Tip montare - De sine statator Utilizare - Interior Exterior Material - Metal Functii - Pliabil Ajustabil Antiderapant Capacitate de uscare - 11 m Culoare - Alb DIMENSIUNI Inaltime - 170 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!