MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Wireless Receiver pentru Sincronizare Ecran Telefon Andowl Q 713 G4 HDMI


Wireless Receiver pentru Sincronizare Ecran Telefon Andowl Q 713 G4 HDMI

Wireless Receiver pentru Sincronizare Ecran Telefon Andowl Q 713 G4 HDMI
Caracteristici: -Oglindirea ecranului wireless , sincronizarea întregului ecran al smartphone-ului iOS/Android, tabletă PC pe orice televizor cu ecran HD sau proiector, perfect pentru prezentare PPT și streaming de filme. - Compatibilitate puternică: -Suporta protocolul Miracast, Airplay, DLNA. Compatibil cu iOS 9.0 și versiuni ulterioare, Android 4.4 și versiuni ulterioare. -Semnal WiFi stabil: -Modul WiFi extern, acceptă conexiune wireless 802.11b/g/n, WiFi de 2,4 GHz, semnal puternic, care acceptă afișaj fără fir pentru conținut online și local: video, audio, fotografie, fișier Office și site web. -Nu este nevoie de driver: -Apăsați doar un buton pentru a comuta liber între modul Airplay și Miracast. Plug and play, nu este nevoie să instalați drivere, ușor de operat. Consum ultra redus de energie și căldură scăzută. -Suporta transmisie audio și video fără fir Full HD, ieșire 1080P cu interfață HD, oferindu-vă o experiență unica pe ecran mare. Utilizează un design portabil compact pentru transport ușor.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!