MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cheie de Roti 1/2" Multifunctionala cu 2 Capete Tubulare si Antrenor


Cheie de Roti 1/2" Multifunctionala cu 2 Capete Tubulare si Antrenor

Cheie de Roti 1/2" Multifunctionala cu 2 Capete Tubulare si Antrenor
Cheie pentru roti 1/2" Cu cheia de roti profesionala puteti schimba acum rotile masinii mult mai usor. Ghidonul este reglabil, astfel incat sa aiba un efect de levier extins, ceea ce va face mult mai usor desfacerea suruburilor intepenite sau stranse excesiv de aparatele pneumatice sau cu impact. Intr-una din imagini veti vedea cum poate fi actionat efectul de parghie cu ajutorul ghidonul reglabil. Intr-o alta imagine puteti vedea cum bara de la maner a fost pur si simplu plasata din nou in mijloc si datorita acesteia puteti acum desuruba suruburile sau piulitele rapid si usor. Manerul este acoperit cu material plastic, care permite un lucru confortabil. Caracteristici generale: - Dimensiune bara levier 1/2 - Geanta de depozitare practica inclusa - Produsul detine certificare : TÜV / GS - Culoare: Argintiu - Material: Otel + Plastic - Dimensiuni: 42,2 x 10,2 x 5 cm Pachetul include: 2x capete detasabile de 17/19 mm si 21/23 mm 1x geanta depozitare, material Chrom-Vanadium 1x cheie pentru roti 1/2"

Produse accesate

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!