MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pusculita ATM interactiva tip Seif deschidere cu pin sunete si lumina Neagra


Pusculita ATM interactiva tip Seif deschidere cu pin sunete si lumina Neagra

Pusculita ATM interactiva tip Seif deschidere cu pin sunete si lumina Neagra
Datorita acestei pusculite tip seif, veti strange banii intr-un mod avansat, securizat si distractiv. Aceasta are o parola, care poate fi setata de cel care detine aceasta pusculita, pentru blocare si protectie. Poate ajuta la dezvoltarea pentru a economisi bani pentru cei mici. Blocare cu ajutorul codului PIN Functia de tragere automata a bancnotelor Lumini intermitente Deschidere automata a usii din spate Functionare: 3x AAA baterii (nu sunt incluse) Material: PU MONTARE: Introduceti 3 baterii "AA" in compartimentul din partea de jos a seifului. Apasat pe butonul: ON/OFF PAROLA PUSCULITA: Trebuie sa introduceti codul initial din patru cifre. Parola prestabilita este „0000”. Dupa ce introduceti parola de 4 cifre, fereastra transparenta va emite o lumina verde. Apasati amprenta si trageti de usa seifului.I Inchideti usa seifului. SCHIMBARE PAROLA: introduceti parola actuala (parola prestabilita "0000") si deschideti usa seifului tineti apasata tasta "*" pana cand lumina rosie si verde incepe sa clipeasca in maxim 15 secunde introduceti noua parola de 4 cifre apoi apasati tasta „#” pentru a stoca noua parola, ambele lumini vor inceta sa clipeasca. eliberati butonul „*” si inchideti usa seifului.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!